Gea van Bruggen | Social Media Expert.

Na jarenlange werkervaring in de reclame en marketing besloot ik mijn focus naar Facebook te verplaatsen. Ik zag namelijk al snel de ongekende marketingmogelijkheden van Facebook en later alle social media.

Mogelijkheden die de meeste ondernemers niet zien, omdat ze onvoldoende op de hoogte zijn van wat er allemaal kan. Want hoe zit het ook alweer met Facebook Ads? Hoe bereik je je doelgroep? En wat zijn Facebookberichten die werken?

Daadkrachtig, no-nonsense, creatief en snel. Dat is hoe ik ben. Ook in mijn werk. Ik help je graag om je marketingdoelen te behalen. Voor mij is dat simpel, want ik weet hoe ik je doelgroep kan benaderen. Ik begrijp het advertentiebeheer van Facebook + Instagram en ik zorg er ook nog eens voor dat jouw bedrijf duidelijk in je advertentie naar voren komt. Met mijn insteek en kennis over Facebook als sociaal platform krijg je wél meer interactie met je klant.

Wil je weten hoe ik dat doe?

Trainingen en Workshops:
Ik onderscheid me van andere marketeers door een persoonlijke benadering. Tijdens een training of een-op-een gesprek leer ik jou en je bedrijf kennen, zodat de marketing aansluit op wie je bent en wat je doelen zijn. Omdat mijn trainingen persoonlijk zijn, werk ik alleen met kleine groepen. Zodat ik je alle aandacht kan geven, je vragen kan beantwoorden en jou als ondernemer de juiste tools en handvatten kan aanreiken, zodat je bedrijf kan groeien.

Wanneer schuif jij aan? Kijk hier naar alle trainingen die ik geef.

Wil jij het adverteren uitbesteden? 
Samen met een team specialisten bouwen we strategisch jouw campagnes op Facebook en Instagram. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak.