Landingspagina’s, het verschil tussen verkopen of afhaken.

Via Social Madness ben ik al snel begonnen met het bouwen van landingspagina’s. Ondertussen weet ik dat een goede landingspagina het verschil kan maken tussen verkopen of afhaken.

Wat is nou precies een landingspagina. Een landingspagina is een URL op je website die helemaal is ingericht met maar één doel. Bijvoorbeeld direct verkopen of e-mailadressen verzamelen. De bezoeker is via een advertentie of een nieuwsbrief ‘geland’ op deze pagina en jij wil natuurlijk graag dat hij vanaf dat moment de juiste actie onderneemt.

Mijn landingspagina’s zijn daar specifiek op gericht.

Landingspagina’s bieden bijvoorbeeld mogelijkheid om snel een specifiek product/productlijn te verkopen, zonder dat consumenten je hele website moeten afzoeken om het product te vinden. Stel je voor: je ziet een advertentie op Facebook waarin een boek wordt aanbevolen en je bent geïnteresseerd, maar als je op die advertentie klikt kom je op de algemene website van BOL terecht. De zoektocht voor dat specifieke boek begint nog, terwijl het eigenlijk idealer was geweest als je direct op de pagina van dat boek terecht was gekomen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van landingspagina’s? Neem dan contact met mij op

 

11 + 3 =