My title

Instagram Marketing, ben jij er al mee bezig?

Haast niemand kon een paar jaar geleden voorspellen dat Instagram zo groot zou worden, maar inmiddels heeft Instagram meer dan 4 miljoen Nederlandse gebruikers. Alhoewel Instagram vooral populair is onder de jeugd, mag je de volwassenen die Instagram gebruiken niet onderschatten. Deze dienst van Facebook groeit als een malle en dat biedt ook ontzettend veel mogelijkheden voor Instagram Marketing. 

Instagram Marketing is nieuw. Het is nog niet zo populair als Facebook Marketing, maar het biedt hele nieuwe mogelijkheden om je klanten te bereiken. Als eerste, kan een klant je Instagram account volgen waar je leuke foto’s deelt van bijvoorbeeld nieuwe producten, of toffe acties. Daarnaast biedt Instagram Stories een hele nieuwe interactieve manier om informatie te delen met je volgers. Als laatste, zijn er ook talloze manieren om je account verder te promoten op Instagram. 

Denk aan een advertentie wat tussen Instagram Stories verschijnt, waarin je een nieuw product aanbied. Of een advertentie wat een klant tijdens het scrollen in hun tijdlijn voorbij ziet komen. Allemaal mooie mogelijkheden. 

Daarom heb ik veel onderzoek gedaan naar Instagram en contacten gelegd met andere Instagram Marketeers, om ook andere ondernemers en bedrijven te leren hoe Instagram en Instagram Stories werken en hoe je adverteert op dit nieuwe kansrijke platform.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van Instagram Marketing? Neem dan contact met mij op

 

8 + 6 =