Facebook Marketing, waarmee kan ik je helpen?

 

Facebookmarketing is precies geworden wat ik een aantal jaar geleden voorspelde, namelijk een uitstekende online manier om in contact te komen met je klanten. De cijfers liegen niet. Ongeveer 11 miljoen Nederlanders gebruikt Facebook, het na WhatsApp grootste sociale netwerk in Nederland. Wij, als ondernemers en bedrijven, maken hier juist daarom graag gebruik van. Want via Facebook kun jij je doelgroep en je potentiele klanten eenvoudig bereiken

Daarom is Facebook Marketing de ideale optie. Het brengt je bedrijf of merknaam door middel van een Facebookpagina, advertenties én persoonlijke interactie met je doelgroep/klanten tot een hoger niveau. Het fijne komt nog, want Facebook Marketing is ontzettend toegankelijk. Het is goedkoper, effectiever en transparanter dan het adverteren op TV, in een folder of in de krant. De cijfers zijn namelijk altijd in te zien en daardoor weet je precies hoe effectief je advertenties zijn.

Toen ik een aantal jaar geleden de groei van Facebook zag, begon ik mijn tijd te investeren in Facebook Marketing. Door het volgen van trainingen (onder meer van Mark Bongers) kijken van eindeloze webinars, het lezen van talloze e-books en zelf te ervaren wat Facebook Marketing kon betekenen, vind ik dat ik mijzelf nu een echte Facebook Marketeer mag noemen. Ik heb mijn tijd geïnvesteerd, zodat ik via Social Madness toegankelijker kan maken voor ondernemers. En het werkt!

Door middel van populaire Facebook Marketing technieken en eigen ideeën om Facebook Marketing toe te passen zie ik de cijfers bij mijn klanten stijgen. Ze krijgen meer likes, meer volgers en nog meer reacties. Ook zien ze de verkoopcijfers stijgen en krijgen ze meer plezier in het onderhouden van hun Facebook pagina. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van Facebook Marketing? Neem dan contact op.

 

2 + 14 =