Facebook Marketing, waarmee kan ik je helpen?

 

Facebookmarketing is precies geworden wat ik een aantal jaar geleden voorspelde, namelijk een uitstekende online manier om in contact te komen met je klanten. De cijfers liegen niet. Ongeveer 11 miljoen Nederlanders gebruikt Facebook dagelijks en is na WhatsApp het grootste sociale netwerk in Nederland.

Wij, als ondernemers en bedrijven, maken hier juist daarom graag gebruik van. Want via Facebook kun jij je doelgroep en je potentiele klanten eenvoudig bereiken.

Adverteren via Facebook is goedkoper, effectiever en transparanter dan het adverteren op TV, in een folder of in de krant. 

Toen ik een aantal jaar geleden de groei van Facebook zag, begon ik mijn tijd te investeren in Facebook Marketing. Door het volgen en bijhouden van trainingen, kijken naar webinars, het lezen van talloze e-books vind ik dat ik mijzelf een Facebook Expert mag noemen.

Ondertussen zie ik de cijfers bij mijn klanten stijgen. Ze krijgen meer likes, meer volgers en meer reacties. Ook zien ze de verkoopcijfers stijgen en krijgen ze meer plezier in het onderhouden van hun Facebook pagina.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van Facebook Marketing? Neem dan contact op.

14 + 2 =