TOTALE PANIEK

Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje. GEA!!!! HELLUP!
Ik schrok er van… “Wat is er aan de hand?” vroeg ik.

Degene die me in totale stress belde was plots zijn hele bedrijfspagina kwijt. Ik dacht, dat kan nooit. Ik zal eens even meekijken. 

En inderdaad, de pagina waar het om ging was weg. Niet meer te vinden op Facebook. Alleen enkele #hashtags maar geen pagina. Na heel lang zoeken geen resultaat. Zelfs het advertentiebeheer was leeg.

Mijn verstand van Facebook werd steeds kleiner. Het enige dat ik na uren kon bedenken was dat de persoon in kwestie contact zou zoeken met de helpdesk van Facebook.

Normaal gesproken heb ik wekelijks contact met Seline of Robin. Mijn contactpersonen van Facebook. En dan denken heel veel mensen en klanten: “Nou, Gea van Social Madness moet wel een heel belangrijke Facebook marketeer zijn, ze heeft zelfs contactpersonen bij FB!” Nou, ik kan je zeggen dat elk bedrijf met een bedrijfspagina eenvoudig contact kan leggen met de helpdesk. Bij Facebook kun je zelfs met een contactpersoon chatten. En als je daarna via Messenger opnieuw contact legt heb je al snel een vertrouwenspersoon.

Dit is de link naar de chat, scrol op deze pagina helemaal naar beneden.  dit is de link

Maar goed, ik dwaal af. De bedrijfspagina waar het om ging was weg. De persoon heeft uiteindelijk enkele malen vanuit zijn privé account een formulier naar de helpdesk gestuurd. Vele malen lastiger dan de chat waar je dus als bedrijf gebruik van kunt maken. 

24 uur later kreeg ik een berichtje. ALLES IS HERSTELD!

Gelukkig, dacht ik. Maar wat zou er toch aan de hand zijn geweest?

En wat gebeurde er eergisteren?

Ik kreeg een telefoontje. GEA!!!! HELLUP!

Precies hetzelfde verhaal. Alleen van totaal iemand anders. Exact dezelfde stress en dezelfde situatie. Gelukkig is na iets meer dan 24 uur ook alles hersteld bij Kalinka, Vitaalcoach Velp

En dan vraag ik mij af: FACEBOOK, WAT IS ER AAN DE HAND?