Chatbots

Huh, hoe kom je erbij denk je nu. Mijn e-mailadressen lijst is mijn inkomen. Het belangrijkste dat ik heb! Ik ben al jaren bezig met het verzamelen van de contacten en nu zeg jij dat het niks meer waard is!

Een openingsratio’s van bijna 100% en een doorklik van soms wel 90%

Dat zijn DAVERENDE resultaten die jij OOK kunt halen met met een Messenger Chatbot!

Pfff ja, nieuw en lastig. Je bent net zo lekker bezig met je e-mailmarketing. En Messenger contacten kun je nou eenmaal niet invoeren in je e-maillijsten.

FOUT! Jouw e-maillijst kan gekoppeld worden aan je Messenger Chatbot lijst! JAAA! Je leest het goed! Jouw chatcontacten kun je via je e-mailhost benaderen 🙂

IS DAT DAN NIEUW?

Nou eigenlijk moet je net de juiste weg weten. En laten wij nou precies weten waar die weg langsloopt 🙂


Al een tijdje zijn Yvonne en ik bezig om alle bevindingen over Messenger Bots en ActiveCampaign samen te voegen en uit te werken. Want wij hadden in de gaten dat heel veel ondernemers een kans lieten liggen.

Met als resultaat: De Live Chatbot Tutorial. Een live workshop die maar 1 dag duurt. Bouw tijdens deze workshop met ons je eerste Chatbot om deze vervolgens te koppelen met je e-maillijst.

UNIEK!
Meld je daarom nu aan. De eerste PILOT workshop staat gepland op 1 juni. Er zijn maar 10 plaatsen want we willen het overzicht er goed bijhouden.

Ben jij erbij?